Deveti razredi završavaju nastavnu godinu

Osnovnu školu Vladimira Pavlovića je kao i sve zatekla pandemija corona virusa kao i posljedice koje je izazvala. Budući da smo  škola sa velikim brojem učenika pa samim time i djelatnika  našli smo se u vrlo nezahvalnom položaju  zbog nastavnog procesa u svjetlu  ograničenja propisanih od strane državnih institucija. Po naputcima ministarstva o obustavi redovite nastave i prelazak na online nastavu u vrlo kratkom roku smo se snašli i među prvima  krenuli s nastavkom rada putem naše web stranice www.osvpc.ba koja se pokazala učinkovitom zahvaljujući nasim učiteljima i nastavnicima.  Ovakav način rada je realiziran do izrade SUM platforme za sve škole po hrvatskom NPP. Učitelji naše škole su  uspješno savladali obuku  SUMa i   stečena znanja primjenjuju u svakodnevnom radu sto je za svaku pohvalu  učenicima i učiteljima.

Sve što je urađeno putem platforme sum.ba nebi bilo moguće bez velike potpore i razumijevanja roditelja  naših učenika na čemu  zahvaljujem.

Zbilja nam je žao što  jos uvijek  nema povratka u učionice ali  online radom  i zalaganjem  nasih učenika, roditelja i učitelja uspješno privodimo kraju školsku godinu.

Po  kalendaru  za školsku 2020.godinu  deveti razredi  završavaju svoje osnovno školovanje.  žao nam je sto su devetaši zakinuti za sve one lijepe  trenutke druženja na samom završetku osnovnog školovanja od ekskurzije , male mature i  fešte zadnjeg dana škole.

čestitke  za 115 učenika devetih razreda  koji su uspješno završili osnovnu školu, a posebne cestitke za  33 učenika  s odličnim uspjehom svih 9 razreda, među njima je i učenik  genecije  Luka Milanović. Uslijedit će sjednice Razrednih, Odjelskih i Učiteljskog vijeća te ćemo nakon toga obavijestiti o roditeljskim sastancima.

Svim učenicima  čestitamo na  uspješnom završetku ove  posebne školske godine i želimo im puno uspjeha i sreće u daljnjem školovanju.

 

Natrag