Učenica generacije školske 2020./2021. Tara Milinković, IX. b

Naša škola i ove se godine može pohvaliti brojnim odličnim učenicima koji su tijekom osnovnoškolskog obrazovanja pokazali vrijedne i zavidne rezultate kako u učenju, tako i u vladanju te izvannastavnim i izvanškolskim aktivnostima. Ipak, među svim tim učenicima posebno se u ovoj generaciji istakla ona-učenica IX. b, Tara Milinković. Kada u učionicu dođe dijete vrhunskog kućnog odgoja, marljiva, znatiželjna, precizna, odmjerena, dosljedna, izgrađenih moralnih i duhovnih vrijednosti, socijalno osjetljiva…onda je posao nastavnika(i razrednika) zapravo vrlo jednostavan. Potrebno je samo pratiti i usmjeravati već jasno zacrtan put. Tara je učenica koja je svaku sugestiju uvažila i primijenila.

Osim što je svih devet razreda imala uzorno vladanje i odličan uspjeh iz svih predmeta, Tara je jednako uspješno završila i osnovnu glazbenu školu koja pri našoj školi djeluje. Izvrsnost je ova marljiva djevojčica pokazala i kada su u pitanju školska i županijska natjecanja. Svakako valja istaknuti sudjelovanje na međunarodnom natjecanju za najljepše pismo te je za svoj uradak i nagrađena. Kao članica klape Ardea sudjelovala je na brojnim svečanostima i natjecanjima.

Tara planira upisati gimnaziju, samo još nije sigurna gdje. Već ima i neke planove kamo bi njezin profesionalni rast mogao biti usmjeren po završetku gimnazije. Ne znam i ne mogu znati kakav će Tarin životni i profesionalni put biti, ali znam da će ona dati sve od sebe da bude ispunjen i sretan. 

Dao Bog da joj se ispune svi snovi i želje, Tara to zaslužuje! Sretno!


 Razrednica
 : Marijana Krmek

Natrag