Obavijest za učenike

Dragi učenici kao što smo rekli počela je online nastava na portalu skole.sum.ba. Od 2.4.2020.godine učenici od 6. do 9. razreda trebaju pratiti nastavu po zadanom rasporedu na portalu za svaki dan. Uđite na raspored sati ( https://skole.sum.ba/raspored ) zatim izaberete dan, pa razred koji pohađate, tu ćete naći raspored sati sa video lekcijama, pogledajte lekcije. Nakon toga na web stranici škole osvpc.ba svaki dan od 12:00 sati će vam biti dostupna upustva vaših nastavnika šta još da uradite iz svakog predmeta. Ako imate bilo kakvih pitanja šaljite ih na mailove postavljene na web stranici škole.

Učenici od 1. do 5. razreda nastavu prate na SUM TV-u i TV HB, a sve upute će dobiti od svojih učiteljica putem vibera.

#OSTANIDOMA

Opširnije

OBAVIJEST ZA UČENIKE

Dragi učenici počinje program online nastave na platformi skole.sum.ba.
Zajedno ćemo pratiti i raditi online nastavni proces.
Budite strpljivi dok online platforma u potpunosti krene sa svojim radom.
Sve nejasnoće bit će pojašnjene, a svoje upite možete poslati na mail koji se nalazi na stranici škole.
Učenici od 1. do 5. razreda nastavu mogu pratiti na SUM TV-u i TV HB, a sve upute će dobiti od svojih učiteljica putem vibera.
Ostanite doma kako bismo zaštitili sebe i druge.

Opširnije

OBAVIJEST O E-ŠKOLI

Nove emisije za školarce emitiraju se danas 27.3.2020. u pilot tjednu na programu RTV Herceg Bosne od 10:00 sati - 1. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo), 2. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo), 3. razred (hrvatski jezik, matematika i priroda i društvo) te 5. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo).

Opširnije

#OSTANI DOMA

Učenici naše škole poručuju građanima da u borbi protiv korona virusa svi možemo pomoći, a jedan od načina je i taj da ostanemo doma. Pogledajte zajednički video. 

 

Opširnije

SVJETSKI DAN OSOBA S DOWN SINDROMOM

Down Syndrome International je službeno odredio 21. ožujak kao Svjetski dan osoba s Down sindromom. Navedeni datum je izabran kako bi označio jedinstvenost Downova sindroma u potrostručenju, trisomiji, 21. kromosoma. Svjetski dan sindroma Down prvi put je obilježen u Singapuru 2006. godine, a današnji se datum obilježava u cijelom svijetu.

Opširnije

PISMO RODITELJIMA I UČENICIMA

Poštovani roditelji i naši učenici, pred nama je razdoblje u kojem će naša djeca moći pratiti nastavu putem online stranice škole. Vjerujem da ćete imati strpljenja i razumijevanja u ovoj  nesvakidašnjoj situaciji, te Vas molim da ne budete pod pritiskom i pomislite kako morate zamijeniti učitelja. Aktivnosti koje će učitelji zadati učenicima su napravljene tako da će moći samostalno obavljati. Učenici će svoje nejasnoće i upite slati svojim učiteljima na zadani mail. Učenicima ne zadajemo nerješive obveze i ne tražimo da moraju ako ne mogu.

Opširnije