OBAVIJEST

Obavijest

U skladu s Naredbom Kriznog stožera Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ, obustavlja se nastavni proces od petka 13.3.2020. godine, u svim osnovnim školama na period najmanje od 15 dana. O daljnjem postupanju i djelovanju u školskim ustanovama javnost će biti blagovremeno obavjestena.
Naredba Kriznog stožera Minidtarstva zdravstva, rada i spcijalne skrbi HNŽ nalazi se u privitku

Opširnije

OBAVIJEST

MINISTARSTVO PROSVJETE, ZNANOSTI, KULTURE I ŠPORTA

Opširnije

Škola košarke

U proteklom tjednu učenicima razredne nastave predstavljena je škola košarke.  

Opširnije

Dan ružičastih majica

I ove godine učenici naše škole su sudjelovali u obilježavanju Dana ružičastih majica.

Međunarodni dan prevencije vršnjačkog nasilja u školama „Dan ružičastih majica“, poznatiji kao „Pink Shirt Day“, obilježava se zadnje srijede u mjesecu veljači.

Opširnije

Program škole za 21.stoljeće

OŠ Vladimira Pavlovića u Čapljini je domaćin obuke „Program Škole za 21. stoljeće“, zahvaljujući vladi Velike Britanije na vrijednoj donaciji i British Councilu na implementaciji projekta, kojim će biti omogućen interaktivan i inovativan način učenja, kao i funkcionalno znanje s ciljem primjene u nastavku školovanja. Obuka će trajati od 24.2.2020.god. do 26.2.2020.godine.

Opširnije

Karneval 2020

Kao i svake godine i ove godine učenici razredne nastave naše škole sa svojim učiteljicama su sudjelovali na velikim maškarama 23.2.2020.

Opširnije

Radionica za učenike

U Osnovnoj školi Vladimira Pavlovića održana je radionica za učenike 8. f, 8. g i 9. e razreda, koju je vodila pedagogica Selma Obradović.

Opširnije