ČESTITKA

Opširnije

OBAVIJEST

Zimski odmor učenika započinje 21. prosinca 2023.godine , a završava 5.siječnja 2024.godine.  Redovitnastava započinje u ponedjeljak 8.siječnja 2024.godine.

Roditeljski sastanci će se održati 29.prosinca 2023.godine po sljedećem rasporedu :

-razredna nastava u 9,00 sati

-predmetna nastava u 10,00 sati

Svim učenicima i djelatnicima želimo sretne nadolazeće blagdane.

 

 

Ravnatelj:

Mateo Jovanović

Opširnije

BOŽIĆNA PRIREDBA U PODRUČNOJ ŠKOLI TREBIŽAT

U ovo slavljeničko vrijeme iščekujemo rođenje djeteta koje u naše domove i u naša srca unosi mir i ljubav . Sve ono  što se novcem može kupiti uglavnom imate, stoga vam mi darujemo ljubav , a  za mir će se pobrinuti mali Isus i vaša otvorena srca .

Blagdan Božić , u svojim željama uglavnom povezujemo s čistoćom duše i srca , snijegom , bjelinom .Snijeg vam ne možemo dati , ali možemo uloženi trud i ugođaj Božića . Sve će vam to darovati učenici PŠ Trebižat .

Opširnije

U BOŽIĆNOM DUHU

U duhu blagdanske solidarnosti učenici naše škole će tijekom adventa  u subotu i nedjelju ,16. i 17. prosinca 2023. u vremenu od 10,30 do 19,00 sati , prodavati božićne dekoracije . Dekoracije su učenici izrađivali tijekom prvog obrazovnog razdoblja  . Prikupljena sredstva su namijenjena potrebitim učenicima naše škole . 

Također, u  sklopu adventa učenici naše škole daruju svome gradu Božićni koncert u ponedjeljak , 18.prosinca 2023. godine, u 18,00 sati .

Vjerujemo da će svatko od vas izdvojiti vrijeme i sredstva te na taj način podržati hvale  vrijednu akciju kako bismo skupa imali radostan i miran Božić.

Vidimo se !

Opširnije

ZAHVALNICA

Osnovna škola Vladimira Pavlovića zahvaljuje Prodajnom centru AS, Butiku BUBA  MARA Salonu obuće  OBRADOVIĆ na blagdanskom darivanju naših učenika.

Svima želimo blagoslovljen Božić i uspješnu nadolazeću 2024. godinu!  

Opširnije

OBAVIJEST

 Od 11.prosinca 2023.godine u školskom dvorištu će se obavljati građevinski radovi .Molimo učenike da ne ulaze u dvorište. 

Svi učenicu i djelatnici će ulaziti u školu na glavna ulazna vrata do završetka radova.

 

Ravnatelj:

Mateo Jovanović

Opširnije

16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja

Kampanja 16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja počinje 25.11 Međunarodnim danom borbe protiv nasilja nad ženama i traje do 10.12. Međunarodni dana ljudskih prava, simbolično povezujući zaštitu od nasilja nad ženama sa ljudskim pravima. Ova kampanja, koju obilježava 6000 organizacija u 187 zemalja svijeta, koristi se kao organizaciona strategija širom svijeta kao poziv na eliminaciju svih oblika nasilja nad ženama i djevojčicama. 

Na poziv Ministarstva prosvjete, znanosti kulture i športa vježbenice pedagogije Matea Miškić i Ana Jovanović su kreativnim radionicama za djecu, istražile važnost prevencije nasilja nad ženama i djevojčicama te  osigurale  siguran prostor za dijalog i razmjenu iskustava učenika šestog i sedmog razreda,  a sve u cilju podizanja svijesti o važnosti navedene teme. 

 

Neka ovi blagdani budu prilika da zajedno gradimo mir i nenasilje, a zamišljena inicijativa Ministarstva poticaj svim školama da putem učenika gradimo svjetliju budućnost!

Opširnije