Božićni koncert učenika Glazbenog odjela

U prostorijama Osnovne škole ”Vladimir Pavlović” u Čapljini održan je Božićni koncert glazbenog odjela pri O. Š. ”Vladimir Pavlović” Čapljina. Učenici su gostima ponudili zaista predivnu glazbenu večer, izvodeći glazbene točke na  violini, klarinetu, harmonici, glasoviru, gitari i flauti.

Opširnije

Božićna radionica u Vokabuli

Učenici petih razreda naše škole srijedu 18.12.2019. i četvrtak 19.12.2019. sudjelovali su na posebno osmišljenim radionicama, gdje su kroz igru i zabavne aktivnosti usvojili vokabular na njemačkom jeziku na temu Božića i božićnih blagdana. Osim radionica prisustvovali su i na projekciji dječijeg filma sa istom tematikom.

Opširnije

Božićne priredbe

Skori kraj prvoga obrazovnog razdoblja proslavili smo na najbolji mogući način, kao i svake godine, tradicionalnim božićnim priredbama. Održane su božićne priredbe na kojima su učenici pjesmom, igrokazima i recitacijama dočarali radost Božića.

Opširnije

BI – BI SVEMIRSKA PITALICA – interaktivna predstava za djecu

Bi – Bi je interaktivna komedija za djecu, koja je održana u našoj školi za učenike razredne nastave.

Opširnije

OBAVIJEST

Obavijest o zimskom raspustu i roditeljskim sastancima.

Opširnije

Humanitarna akcija ˝Božić u srcu˝

Vrijeme blagdana je prilika da se pokaže humanost. Učenici i djelatnici naše škole su proveli akcije humanost na djelu za pomoć učenicima koji se nalaze u stanju socijalne potrebe. Prikupljeni su prehrambeni i higijenski proizvodi, školski pribor i novčani prilozi.

Opširnije