Raspored nastave prvog dana škole,15.rujna 2016.

- 7,30 SATI    JUTARNJA SMJENA(PREDMETNA NASTAVA)


- 8,00 SATI     6. RAZREDI DEVETOGODIŠNJEG OBRAZOVANJA


-10,00 SATI   SVEČANI PRIJEM PRVAŠIĆA


-12,00 SATI   POSLIJEPODNEVNA SMJENA(RAZREDNA NASTAVA)

Opširnije

Brano Kujundžić i Katarina Pehar osvojili treće mjesto na županijskom natjecanju

Brano Kujundžić učenik V.b/9 i Katarina Pehar učenica VI.d/9 osvojili su 3.mjesto na županijskom natjecanju iz matematike.

Čestitamo učenicima na postignutim rezultatima.

 

Opširnije

Organizirano natjecanje učenika u poznavanju prometnih i sigurnosnih pravila

U Osnovnoj školi Vladimira Pavlovića u organizaciji  Mostarskog automoto kluba i Automoto saveza održano je 20. po redu županijsko  natjecanje  učenika osnovnih škola „Sigurno u prometu 2016.“ iz poznavanja prometnih i sigurnosnih pravila i vještine upravljanja biciklom.

 

Opširnije

Žuapanijsko natjecanje u Krasnolsovu

Osnovna škola ''Vladimir Pavlović'' Čapljina bila je u petak domaćin županijskog natjecanja u krasnoslovu u kategoriji četvrtih razreda, a na natjecanju su sudjelovali učenici iz 24 škole Hercegovačko-neretvanske županije.

Opširnije

Čapljina glasno i radosno uz Lino višebojac

Spektakularnom plesnom tačkom malih mažoretkinja otvoren je Lino višebojac Osnovne škole Vladimir Pavlović u Gradskoj sportskoj dvorani u Čapljini a njihov nastup pratio je igrokaz koji su osmislili specijalno za medvjedića Lina.

Opširnije

Poziv

Poziv za dostavu ponuda,

 

Poštovani,

budući da su tijeku pripreme za ekskurziju i izlete molimo  sve zainteresirane ponuđače da u razdoblju od 05.04.-12.04.2016. u roku od 8 dana od dana objave poziva dostave svoje ponude za ekskurzije, izlete i školu u prirodi.

Opširnije

Radionica: Želim da budemo prijatelji

Radionica pod nazivom Želim da budemo prijatelji održala se u petak 18.3.2016. godine s početkom u 10:30, te je traja 60 minuta. Mjesto održavanja bilo je u Osnovnoj školi „Vladimira Pavlovića“ u Čapljini.

Opširnije