Povećanje mogućnosti djece za rano učenje u BiH

Projekt „Povećanje mogućnosti djece za rano učenje u BiH“

U ponedjeljak,3. studenog 2014.g. naša škola je bila domaćin radionica Unicefovog projekta „Povećanje mogućnosti djece za rano učenje u BiH“. 

Opširnije

Ogledni sat i radionica

Ogledni sat i radionica s primjenom integrirane nastave i metodologije usmjerene na dijete održana je u našoj školi u srijedu, 29. listopada 2014.g.

Opširnije

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

U petak,24.listopada 2014.g.na Trgu kralja Tomislava naša škola bila je domaćin završne svečanosti obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

 

Opširnije

Dani kruha u Zagrebu

Osnovna škola Vladimira Pavlovića na Danima kruha u Zagrebu. Na manifestaciji Dana kruha u Zagrebu 11. i 12. listopada 2014.g. Osnovna škola Vladimira Pavlovića u Čapljini predstavljala je Hercegovačko-neretvansku županiju, njezino podneblje i raznolikost  plodova. Školu su predstavljale

Opširnije

Proslava Dana škole

Dana 29. rujna 2014. godine proslavili smo Dan škole. Učenici su zajedno sa nastavnicima položili vijence i zapalili svijeće na grobu Vladimira Pavlovića u Trebižatu, nakon čega je u dvorištu škole priređen svečani program. Okupio se veliki broj roditelja i učenika. Tom prigodom su rezimirani

Opširnije

Prvi dan škole u školskoj 2014./2015.

Prvi dan škole u novoj 2014./2015. školskoj godini

Opširnije

Događanja u školi

Na natjecanju učenika IV.raz. u krasnoslovu najuspješnija je bila Antea Vasilj, učenica IV.raz. PŠ Trebižat. Krasnoslovila je stihove pjesme“Meni je ovdje dobro“ hercegovačkog književnika Krešimira Šege. Na školskom natjecanju iz matematike  V./9 raz. najbolje rezultate ostvario je učenik V.b odjela Luka Džalto .

Opširnije