Prijem i priredba za sve naše prvašiće

Prijem i priredba za sve naše prvašiće.

Opširnije

Predavanje "Sloboda u medijima"

Povodom Dana slobode medija,učenici Srednje škole Čapljina, članovi lokalnog tima ONA(Omladinska novinska agencija BiH) učenicima osmih razreda održali su predavanje na temu: Sloboda u medijima.

Opširnije

Svehrvatsko natjecanje ekološki kviz „Lijepa naša“

Na svehrvatskom natjecanju ekološki kviz“Lijepa naša“ održanom od 22.do 24.travnja 2013. učenici  Osnovne škole Vladimira Pavlovića (Luka Brajković,Filip  Matić,Nikol Matić i Marija Zovko) predvođeni nastavnikom Brankom Živković,u konkurenciji 44 škole  osvojili su 12 mjesto.

Opširnije

Treća radionica o „Nenasilnoj komunikaciji“

Treća radionica u sklopu projekta „Vršnjačkog nasilja među djecom“ održana je 25. travnja 2013. s  roditeljima učenika Osnovne škole Vladimira Pavlovića. Moderatori radionice su bili: Jozo Jerković,pedagog-psiholog i Nevenka Sulić,učitelj hrvatskog jezika i voditelj projekta. Roditelji nisu krili oduševljenje održanom radionicom i jasno istaknuli da je ovakav vid komunikacije nešto novo u školi i da je produktivna u rješavanju problema u komunikaciji roditelja i djeteta, ali i suradnji roditelja učenika i odgajatelja u obrazovno-odgojnom procesu.

Opširnije

Radionica za nastavnike-nenasilna komunikacija

U okviru  programa stručnog usavršavanja učitelja 23.travnja 2013. održana je radionica za učitelje Škole na temu:“Nenasilna komunikacija“. U zaključku radionice istaknuto je i  ukazano da  bi učitelji i roditelji  trebali biti model ponašanja i komunikacije.

Opširnije

Dan planeta Zemlje

Učenici prvog a i b razreda zajedno sa svojim učiteljicama Zlaticom Jelčić i Zorkom Puljić, svečano,radno i simbolično su obilježili Dan planeta Zemlje i uredili školski vrt novim sadnicama cvijeća. To je bio njihov mali doprinos obilježavanju Dana planeta Zemlje.

Opširnije

Drugo mjesto na županijskom natjecanju iz kemije

Na županijskom natjecanju iz kemije za učenike osmih razreda održanom 17.travnja 2013. u Mostaru,učenik 8.b Marko Andrić osvojio je drugo mjesto.

Opširnije