Učenica naše škole Lucija Rotim osvojila 2. nagradu za literarni rad na temu pobijenih franjevaca

Početkom prosinca nastavnica Marijana Krmek pročitala nam je uvjete natječaja kojeg je raspisala Vicepostulatura postupka mučeništva“Fra Leo Petrović i 65 subraće“ iz Širokog Brijega.Natječaj se odnosio na literarne radove povodom VI. dana pobijenih hercegovačkih franjevaca.

Opširnije

Učenici naše škole sugrađanima darovali božićnu manifestaciju

Učenici naše škole oduševili su božićnom manifestacijom veliki broj okupljenih roditelja i prijatelja koji su do posljednjeg mjesta ispunili prostorije kina ''Mogorjelo''.

Opširnije

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara

I ove godine učenici Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini i učenici Srednje škole Čapljina, na poseban način odali su počast žrtvama Domovinskog rata i prisjetili se obljetnice pada grada Vukovara, grada heroja.

Opširnije

Dani otvorenih vrata u vojarni "Božan Šimović"

U utorak, 10.11.2015.godine u vojarni Božana Šimovića u Čapljini je obilježena deseta obljetnica formiranja OS BiH. Tim povodom realizirana je manifestacija ˝Dani otvorenih vrata˝ u kojoj su sudjelovali i učenici petih razreda naše škole. 

Opširnije

Mine-ubojita sredstva

Španjolski kontingent SFOR-a posjetio OŠ Vladimira Pavlovića u Čapljini.

Opširnije

Dani kruha 2015.

Vrijedni mališani, njihovi nastavnici i roditelji izložili su danas na Trgu kralja Tomislava proizvode koje su proteklih dana pripremali za manifestaciju  “Dani kruha – hvala ti zemljo za plodove tvoje Čapljina 2015.''

Opširnije