OBAVIJEST ZA UČENIKE

Proljetni odmor učenika završava 17. travnja 2020.godine. Nastava na daljinu za učenike Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini počinje 20. travnja 2020.godine. Online nastavu učenici od 6. do 9. razreda trebaju pratiti na portalu skole.sum.ba i na web stranici škole, po zadanom rasporedu. Ako imate bilo kakvih pitanja šaljite ih na mailove postavljene na web stranici škole.

Opširnije

Obavijest

Osnovna škola Vladimira Pavlovića u Čapljini obavještava roditelje djece koja su navršila pet i pol godina života do 01. ožujka 2020.g. o obvezi upisa djece u prvi razred školske 2020./2021. godine, u vremenskom razdoblju od 15.04. do 08.05.2020.godine.

Opširnije

SRETAN USKRS

Učenici Osnovne škole Vladimira Pavlovića u Čapljini imaju poruku za vas povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa. Uživajte u videu. 

Opširnije

OBAVIJEST ZA UČENIKE

Proljetni odmor za učenike počinje 9.travnja zbog nadolazećeg blagdana Uskrsa. A za sve daljnje obavijesti vezane za aktivnosti nastave na daljinu pratite službenu web stranicu škole.

Opširnije

Obavijest za učenike

Dragi učenici kao što smo rekli počela je online nastava na portalu skole.sum.ba. Od 2.4.2020.godine učenici od 6. do 9. razreda trebaju pratiti nastavu po zadanom rasporedu na portalu za svaki dan. Uđite na raspored sati ( https://skole.sum.ba/raspored ) zatim izaberete dan, pa razred koji pohađate, tu ćete naći raspored sati sa video lekcijama, pogledajte lekcije. Nakon toga na web stranici škole osvpc.ba svaki dan od 12:00 sati će vam biti dostupna upustva vaših nastavnika šta još da uradite iz svakog predmeta. Ako imate bilo kakvih pitanja šaljite ih na mailove postavljene na web stranici škole.

Učenici od 1. do 5. razreda nastavu prate na SUM TV-u i TV HB, a sve upute će dobiti od svojih učiteljica putem vibera.

#OSTANIDOMA

Opširnije

OBAVIJEST ZA UČENIKE

Dragi učenici počinje program online nastave na platformi skole.sum.ba.
Zajedno ćemo pratiti i raditi online nastavni proces.
Budite strpljivi dok online platforma u potpunosti krene sa svojim radom.
Sve nejasnoće bit će pojašnjene, a svoje upite možete poslati na mail koji se nalazi na stranici škole.
Učenici od 1. do 5. razreda nastavu mogu pratiti na SUM TV-u i TV HB, a sve upute će dobiti od svojih učiteljica putem vibera.
Ostanite doma kako bismo zaštitili sebe i druge.

Opširnije

OBAVIJEST O E-ŠKOLI

Nove emisije za školarce emitiraju se danas 27.3.2020. u pilot tjednu na programu RTV Herceg Bosne od 10:00 sati - 1. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo), 2. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo), 3. razred (hrvatski jezik, matematika i priroda i društvo) te 5. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo).

Opširnije