OBAVIJEST

Obavještavamo učenike i roditelje da je prekinuta jutarnja smjena zbog zemljotresa, te zbog pripravnosti neće biti poslijepodnevne smjene.

Opširnije

Izlet u Sarajevo

Učenici osmih i devetih razreda koji su postigli najbolji uspjeh na školskom kvizu "Obrazovanje bez diskriminacija" u organizaciji OESS-a su u četvrtak 21.11.2019.godine za nagradu išli na jednodnevni izlet u Sarajevo.

 

Opširnije

Međunarodni dan dječjih prava

Međunarodni dan dječjih prava 20.studenog obilježava se u cijelom svijetu. Cilj svih aktivnosti je podizanje svijesti o potrebi zaštite djece od zloupotrebe, nasilja i raznih oblika diskriminacije.

Opširnije

Kolona sjećanja

18. studenog 2019. godine učenici OŠ Vladimira Pavlovića u Čapljini, učenici SŠ Čapljina i mnogobrojni građani sudjelovali su u koloni sjećanja na 28. obljetnicu boli, tuge i stradanja Vukovara i Škabrnje.

Opširnije

OESS Kviz "Obrazovanje bez diskriminacije"

8.11.2019. godine u 11:00 sati u čapljinskim osnovnim školama održan je Kviz pod nazivom "Obrazovanje bez diskriminacije".

Opširnije

SPORTSKE IGRE MLADIH

24.listopada 2019.godine učenici od drugog do petog razreda su se natjecali u najsimapičnijoj igri za najmlađe, igri između dvije vatre. Učenici su uživali u svakom trenutku igre, a najbolji su dobili medalje.

Opširnije

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

Dana 18. listopada 2019. god. održana je manifestacija Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje na Trgu kralja Tomislava u Čapljini. Prigodan program je spremila nastavnica hrvatskog jezika Marijana Ljubić a vodila učenica Laura Jovanović.

 

Opširnije