Oznaka eTwinning škole 2023 – 2024

Naša škola je dobila oznaku „eTwinning School“! Hvala svim našim učenicima, kolegicama i kolegama u našoj školi koji su doprinijeli da dobijemo ovo visoko priznanje. Hvala svim našim izvrsnim suradnicima širom Europe. Radujemo se novim projektima, umrežavanjima i stručnim usavršavanjima.

Opširnije

DOKTORI STOMATOLOGIJE U POSJETI NAŠIM PRVAŠIĆIMA

Naše prvašiće posjetili su doktori stomatolozi i sestre iz Stomatološke ordinacije Pehar. Govorili su im o važnosti redovite njege zuba. Neki su hrabro pokazali svoje zubiće ponudivši ih na pregled. Dobili su savjet što učiniti kako bi zubi bili i ostali zdravi. Svaki učenik je dobio i prigodan dar. Učenici su pozorno slušali i uživali, a posebno su se obradovali njihovim darovima. 

Zahvaljujemo se našim gostima na posjetu i darovima.

Opširnije

Donacija nizozemske fondacije PŠ Zvirovići

U PŠ Zvirovići ovih je dana bilo veselo i radno. Od 12. do 16. svibnja učenici iz Nizozemske u suradnji s Fondacijom Out of Area svojim radom i novčanim sredstvima pomogli su da ova područna škola bude ljepše i ugodnije mjesto za naše učenike. Donirali su nastavna sredstva i pomagala u vrijednosti od 20 000 KM. 

Učenici PŠ Zvirovići zahvalili su im zajedno s učiteljicama priredivši im prigodnu priredbu .

Još jednom veliko hvala i vidimo se opet!

„ Budi promjena koju želiš vidjeti  u svijetu .“

Opširnije

PRIREDBA ZA MAJČIN DAN

Druge nedjelje u mjesecu svibnju obilježava se Majčin dan, praznik kojim se odaje počast svim majkama, jer one zaslužuju našu ljubav i poštovanje. Tom prigodom, u petak, 12. svibnja 2023.g. u našoj školi održana je priredba. Učenici razredne nastave uputili su svojim majkama čestitku za njihov dan. Kroz pjesmu, recitacije i ples prenijeli su svoju ljubav koju za njih osjećaju. Majke i bake su to nagradile velikim pljeskom. Cilj ove priredbe je bio zahvaliti majkama na bezuvjetnoj ljubavi i brizi koju nam nesebično daruju kroz cijeli naš život. Drage mame SRETAN MAJČIN DAN!

Opširnije

SJAJAN USPJEH NAŠIH UČENICA GLAZBENOG ODJELA ČAPLJINA!

Na 1. Međunarodnom pijanističkom natjecanju „Trebinje Classic“ koji se održao od 7. – 9. svibnja 2023. u gradu Trebinju sudjelovale su i naše dvije učenice glazbenog odjela iz klase nastavnice Gabrijele Glavinić.

 

1. Gabriela Maričević (II. kategorija) 97.67 bodova - I. nagrada

2. Bernardica Miočević (VI. kategorija) 98 bodova – I. nagrada

 

Iskrene čestitke našim učenicama, njihovim roditeljima i nastavnicima. Uspjeh koji su ostvarile rezultat je predanog rada i velikog truda te se nadamo se da će ih ova priznanja potaknuti da ustraju u tome.

Hvala im što pronose lijep glas o našoj Školi i želimo im još puno lijepih glazbenih doživljaja.

Opširnije

JEDNO NOVO ISKUSVO ZA UČENIKE

U sklopu Lokalnog akcijskog plana za zbrinjavanje Roma u oblasti obrazovanja , učenici 2. e i 3. e su obilježili Đurđevdan.Program je započeo minutom šutnje kako bi se odala počast stradaloj djeci  u Beogradu.   Uslijedila je romska himna koju je izvela učenica   Klara Dodig. Naši učenici, romske nacionalnosti Kamela i Franesco Hadzović su se  svim prisutnim predstavili na romskom jeziku te su dalje, u ulozi voditelja programa, putem Power – Point prezentacije izložili određene zanimljivosti o Đurđevdanu, popraćene zanimljivim fotografijama. Uslijedila je zajednička pjesma „Đurđevdan“.

Iza manifestacije uslijedio je domjenak za učenike 2. e i 3. e razreda, za što je zaslužna predstavnica OSC – a Sanja Arapović. 

Ovim putem se zahvaljujemo gospođi Sanji, nastavniku glazbene škole, Davoru Markoti i tamburašima koji su ujedno naši učenici, na glazbenoj podršci koja je uveličala našu manifestaciju, višoj stručnoj savjetnici za obrazovanje gospođi Dautović koja nam je uvijek otvorena za sva pitanja Roma. 

Posebno nam je drago što je današnjoj manifestaciji bila prisutna obitelj Hadzović.  Svima hvala na izdvojenom slobodnom vremenu. 

SVIM ROMKINJAMA I ROMIMA ŽELIMO SRETAN NARADOSNIJI  ROMSKI PRAZNIK ĐURĐEVDAN!

 

Opširnije