OBAVIJEST ZA UČENIKE

Obavijest

Dragi učenici , poštovani roditelji, na početku smo nove školske godine, posebne za sve nas. Osnovna škola Vladimira Pavlovića je škola s najvećim brojem učenika u HNŽ-u. Brojimo više od tisuću učenika, što nam organizacijskom smislu  predstavlja  dodatne obveze i izazov kako uskladiti i krenuti s radom.

Stoga pozivamo sve učenike i roditelje da zajedno iznađemo načine koji će polučiti najbolje rezultate  za naše učenike u zadanim  okolnostima. U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom Škola će poduzeti i pridržavati se svih preventivnih mjera za radpropisanih od strane Kriznog stožera HNŽ-a i ZZJZ . 

Školski prostor će biti redovito dezinficiran uz već obavljenu edukaciju od higijensko-epidemioloških službi o dezinficijensima koji se koriste. 

Ukoliko netko od  učitelja , učenika i ostalog osoblja ili njihovih ukućana ima simptome  covid -19 dužan je javiti se svom liječniku i obavijestiti školu kako bi škola poduzela sve mjere u skladu sa preporukama zdravstva. 

 

 

Opširnije

NATJEČAJ

Natječaj za prijem u radni odnos.

Opširnije

OBAVIJEST ZA RODITELJE

OBAVIJEST ZA RODITELJE

Poštovani roditelji

po preporukama Zavoda za javno zdravstvo i instrukcijama za škole Ministarstva prosvjete, znanosti,kulture i sporta Hercegovačko – neretvanske županije,  obavještavamo Vas da mogućnost pohađanja online nastave imaju djeca sa nekom od kroničnih oboljenja, te djeca čiji roditelji/staratelji i stariji članovi obitelji s kojima dijete živi spadaju u rizičnu skupinu. 

 

 

Opširnije

Obavijest

Gradonačelnik grada Čapljine, dr. Vidić  daruje udžbenike  svim  učenicima prvog razreda. 

Opširnije

Raspored održavanja roditeljskih sastanaka

Roditeljski sastanci u OŠ Vladimira Pavlovića u Čapljini bit će održani u školskom dvorištu uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Opširnije

Deveti razredi završavaju nastavnu godinu

Osnovnu školu Vladimira Pavlovića je kao i sve zatekla pandemija corona virusa kao i posljedice koje je izazvala. Budući da smo škola sa velikim brojem učenika pa samim time i djelatnika  našli smo se u vrlo nezahvalnom položaju  zbog nastavnog procesa u svjetlu  ograničenja propisanih od strane državnih institucija. Po naputcima ministarstva o obustavi redovite nastave i prelazak na online nastavu u vrlo kratkom roku smo se snašli i među prvima  krenuli s nastavkom rada putem naše web stranice www.osvpc.ba koja se pokazala učinkovitom zahvaljujući nasim učiteljima i nastavnicima. 

Opširnije