Susret s književnicima

Naša škola je upriličila "Susret s književnicima". Ugostili smo književnike Stjepana Šešelja iz Zagreba i Miljenka Stojića iz Širokog Brijega. Kroz zanimljiv razgovor, čitanje pjesama i priča, učenici su se bolje upoznali s njihovim književnim opusom.

Opširnije

"Ombudsman u vašoj školi"

U okviru aktivnosti "Ombudsman u vašoj školi", osoblje Odjela za praćenje prava djece održali su radionicu na temu "Djeca i slobodno vrijeme".

Opširnije

Dani kruha

Održana je završna svečanost Dana kruha na Trgu kralja Tomislava. Naši učenici sa svojim učiteljicama posjetili su Domove za stare i nemoćne u Čapljini i Domanovićima. Izveli su prigodan program i predali košare s krušnim proizvodima i voćem.

Opširnije

Nastavak projekta "Sigurno do škole"

Početkom rujna našu školu su posjetili policijski djelatnici PU Čapljina i učenicima I. razreda održali  predavanje na temu "Sigurno do škole".

Opširnije

Dan škole

Obilježili smo Dan škole kroz posjetu pjesnikovu grobu, svetu misu za Vladimira Pavlovića i sve pokojne djelatnike naše škole, športska natjecanja i svečanu priredbu koju su pripremili naši učenici sa svojim učiteljima.

Opširnije

Prijem i priredba za sve naše prvašiće

Prijem i priredba za sve naše prvašiće.

Opširnije

Predavanje "Sloboda u medijima"

Povodom Dana slobode medija,učenici Srednje škole Čapljina, članovi lokalnog tima ONA(Omladinska novinska agencija BiH) učenicima osmih razreda održali su predavanje na temu: Sloboda u medijima.

Opširnije