DRAGI SUGRAĐANI, HVALA VAM!

Ovim putem zahvaljujemo Komunalnom poduzeću i Domu zdravlja Čapljina na doniranom E – otpadu.

Ova ekološko – humanitarna akcija bila je uspješan podsjetnik svima nama ne samo o važnosti smanjenja E – otpada i očuvanja zdravlja već i o pomaganju našim učenicima kako bi osvojili nagradu. Sakupljanje E- otpada traje do 4. 5.2022. g.

Ako još netko želi donirati svoj E – otpad nazovite na broj 036/805 – 091 da dogovorimo preuzimanje ili osobno donesite u školu.

Opširnije

TERENSKA NASTAVA UČENIKA ČETVRTIH RAZREDA

Učenici četvrtih razreda OŠ Vladimira Pavlovića u Čapljini, zajedno sa svojim učiteljicama, 28.4.2022.g. su imali terensku nastavu.

Posjetili su Federalni meteorološki zavod u Mostaru. Dežurni meteorolog Ana-Marija Golemac pokazala je našim učenicima kako i čime se mjeri temperatura i vlažnost zraka i tla, oblačnost, brzina i smjer vjetra, količina padalina i duljina dana. Također im je pokazala kako se svi prikupljeni podatci mjerenja prate, bilježe i šalju u Federalni meteorolški zavod.

Nakon toga smo posjetili Zračnu luku u Mostaru. Djelatnici zračne luke su održali prezentaciju i proveli naše učenike kroz info pult, pregled robe i putnika, provjeru karata i izlazak na pistu.

Učenici su uživali u posjeti. Naučili su nešto novo i ponovili ono što smo do sada naučili.

 

 

Opširnije

OBAVIJEST

Redovita nastava počinje sutra, 27.4.2022. godine.

Opširnije

OBAVIJEST- POTRES

Potres koji se dogodio u petak (22.travnja) izazvao je štetu na našoj školi.

Nastava se neće održavati u ponedjeljak (25.travnja ) i utorak (26.travnja), u centralnoj i područnim školama.

O početku održavanja redovite nastave na vrijeme ćemo vas obavijestiti.

O svemu ostalom bit ćete naknadno obavješteni.

Molimo za razumijevanje i strpljenje.

 

 

Opširnije

EASTER EGG HUNT

Danas je u parku naše škole upriličen, sada već tradicionalni, Easter egg hunt – lov na uskršnja jaja. Učenici drugog razreda su se zabavili tražeći čokoladna jaja i pritom naučili kako njihovi vršnjaci u zemljama engleskog govornog područja obilježavaju blagdan Uskrsa. Happy Easter, everyone! 

Opširnije

TERENSKA NASTAVA

Učenici 2. i 3. razreda PŠ Trebižat u pratnji učiteljica Ljubice Martinović i Nikoline Kordić kroz terensku nastavu posjetili su centralnu školu,Gradsku knjižnicu "Čapljina",a zatim prošetali kroz grad,te se odmarali i zabavljali u gradskim parkovima.

Fotografijama Vam prenosimo samo mali dio dječje radosti i oduševljenja!

Opširnije